Wie ben ik

Historie

Na een stageperiode wat uitmondde in een vaste aanstelling bij een universeel autobedrijf/garagebedrijf in Oosterhout heb ik geleerd om aan alle voorkomende auto's te werken.

Een zeer grote diversiteit aan merken, zowel benzine's, diesel, LPG, zowel personen auto's als bedrijfsauto's, alles kwam voorbij.

Nadat ik daar voldoende kennis had opgedaan werd het tijd om het garagebedrijf van mijn vader te gaan versterken, temeer omdat ik graag alle aspecten van het garagebedrijf zelf wilde doen.
U moet hierbij denken aan het ontvangen van, en omgaan met klanten, het bespreken en diagnose stellen van de klacht, eventueel een voorstel doen voor de reparatie en het afleveren van de gerepareerde auto aan de klant.
Persoonlijk contact met dezelfde monteur van A tot Z, dat schept duidelijkheid.

Omdat het door de jaren heen duidelijk werd dat het op de de andere locatie te klein werd, temeer door de vele klanten en de betreffende bijbehorende auto's, is besloten op onze huidige locatie het bedrijf te gaan voortzetten.

Een nieuwe - veel grotere - locatie met veel ruimte en voldoende parkeerplaatsen om iedereen zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Ook is er meer ruimte voor auto's die wel eens wat langer moeten blijven staan als er bijvoorbeeld een reparatie is die afhankelijk is van toeleveranciers. U moet hierbij denken aan motor- en/of cilinderkop revisie. Daar is nu voldoende plaats voor.

Dus graag tot ziens bij Auto Centrum Oosterhout voor een goed en eerlijk advies.